Hvordan man tjener gratis penge online på autopilot!

Hvordan man tjener gratis penge online på autopilot!

Ser du dig om efter måder at tjene penge gratis online? Har du overvejet affiliate markedsføring? Eller har du problemer som affiliate? Find to nemme trin til hvordan du kan tjene gratis penge online ved at bruge gratis, og hvis du vil, betalte ressourcer.

Køre cyberven, har du søgt omkring på nettet i forsøg på at have en anstændig indkomst eller måske supplere din nuværende indkomst?

Nogle gange er det svært at finde ”rigtige” oplysninger, og jeg taler om nede på jorden oplysninger, der giver dig nøjagtige trin eller ressourcer til at tjene penge online.

Så uden at tage meget mere af din tid, lad os tage et kig på en enkel, men meget kraftfuld taktik, selvfølgelig, som med alt andet, har du brug for en plan og en forpligtelse til at få tingene til at fungere, men hvis du er klar til at smøge ærmerne op, skal du nok klare det!

Men ja, internettet har virkelig udlignet spillet for alle, der gerne vil starte en online forretning i disse dage.

Når du prøver at tjene penge online, selv når det drejer sig om affiliate programmer, er du stadig nødt til at kende nogle basale principper for at få succes.

Hvad mener jeg?

Tja, alle kan tilmelde sig et affilieret program….

Men hvis du virkelig vil tjene penge med affiliate programmer, anbefaler jeg de følgende trin, trin som jeg også bruger i mine daglige markedsførings opgaver, og tro mig, de lyder måske enkle, men bliv ikke snydt, de er virkelig kraftfulde:

Først, hvis du tilmelder dig et affiliate program, skal du altid lave en bestemt webside for det.

Hvis du gerne vil gøre tingene enklere, hurtigere og billigere, kan du have et primært domæne og så, hvis du ønsker at tilføje andre affiliate programmer til din side, blot tilføje et sub-domæne, som for eksempel kunne være:

og når du så ønsker at tilføje et affilieret program, kan du bare gøre følgende:

  • /affiliateproduct1
  • /affiliateproduct2
  • /affiliateproduct3

På denne måde tilføjer du bare produkterne når du har brug for det uden at bruge flere penge på at betale for et domæne, i det mindste i begyndelsen.

På dit primære domæne kan du have et skema hvor folk kan tilmelde sig din liste, på denne måde køber folk ikke noget første gang, men måske de vil senere.

Skab et mini kursus på 5 eller 7 dage, og i hver besked kan du smide et link ind til de affiliate programmer du reklamerer for.

For at få fortløbende trafik til dit websted, vil jeg anbefale dig at gøre to ting der fungerer rigtigt godt, og derudover er gratis.

  • Skriv en eller to artikler om ugen og indsend dem til artikel websteder, og til sidst vil de lade dig lægge et link ind til din hjemmeside.

På denne måde vil du få gratis besøgende til din hjemmeside, og husk at den gode ting ved dette er, at denne proces er kumulativ, med andre ord, hver artikel du skriver, bygger på den foregående artikel, og så videre.

  • Deltag i Traffic Exchange sider såsom InstantBuzz og få henvisninger, dette forøges og kunne ende med at skaffe dig en betydelig trafik.

Dette virker særlig godt sammen med InstantBuzz, siden den trafik der genereres er ret god hvis du bruger det i kombination med en side der har et valgfrit skema (også kaldt Squeeze page). 

Hvordan kan du promovere den?

Igen, hvis du søger efter en gratis måde…., tja, du har artikler, og hvis ikke, så virker en god elektronisk magasin kampagne fantastisk godt, men husk at hvis du ønsker at bruge elektroniske magasiner, så anbefaler jeg at bruge solo annoncer, da de giver de bedste resultater.

Hvis du er konsekvent med dit arbejde, vil du se resultater, det er ligesom en sneboldeffekt, og når du starter det vil du ikke være i stand til at stoppe det, selv hvis du ville, men hey, det er en god ting, ikke?….

For at få dette til at virke er du nødt til at have et system og så vil resten komme, et perfekt autopilot system.

Prøv det af selv og du vil se resultater! 

Robin Araoz gør det nemt at tjene penge online med affiliate programmer. Opdag hvordan du kan blive en super affiliate hurtigt. Download din gratis rapport her!

torsdag, april 14th, 2016 Uncategorized

No comments yet.

Leave a comment

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.