Enkle tips til at få et rentefrit lån

Rentefrit lån”Jeg bruger bare kreditkortet” kan nogle gange se ud som en god ide. Hvis du vanemæssigt overfører en negativ kreditkortbalance fra måned til måned, betaler du alt for meget i rente, og dermed hindrer du din mulighed for at spare op til et hjem. I gennemsnit har amerikanske husholdninger mere en 8.000 kr. i kreditkort gæld. Ved at antage at renten er 18% og ingen ekstra gebyrer bliver tilføjet, vil det tage en af disse gennemsnitshusholdninger 14.8 år at afbetale denne balance, og 4.716 kr. alene i renter. Det er 4.716 kr. mindre sat tilside til huskøb. En stensikker måde at spare penge, er at betale din kreditkort gæld hver måned. Overvej følgende tre-trins metode til at stoppe din kredit gæld:

-trin 1: Klip alle dine kreditkort, undtaget et, i stykker. De fleste mennesker har tre eller fire kreditkort. Hvis du har mange kreditkort, er chancen for at du bruger dem meget højere. Fjern fristelsen ved at klippe alle, undtagen et, i stykker. Hvilket kreditkort skal du beholde? Behold det der har den laveste rente, eller den bedste cashback plan.

-trin 2: Køb kontant eller undlad at købe. Hvis du ikke kan købe noget med de penge du har i banken, har du ikke råd til det, i det mindste ikke mens du prøver at afbetale din kreditkort balance. (Du behøver ikke at have kontanter på dig, et betalingskort er godt nok). I stedet for at tage kreditkortet frem og føje mere til din stadigt voksende gæld, så vend simpelthen ryggen til den vare eller service du overvejer.

-trin 3: Betal af på kort med høj rente først. Selv mindre forskelle i rentesatsen kan gøre en forskel. Betal så meget du kan hver måned på det kreditkort med den højeste rente, og betal mindstebeløbet på dine andre kort. Når kortet med den højeste rente er tilbagebetalt, følg samme taktik for det næsthøjeste, og blive ved på denne måde indtil alle dine kreditkort er betalt ud. Når din kreditkort gæld er under kontrol, så hold dine forbrugsvaner under kontrol ved at minimere brugen af kreditkortet (ikke kortene, siden du klippede de andre over i trin 1). Brug de penge du indtil nu har brugt til at afbetale kreditkortene, og sæt dem i en lav risiko investering såsom CD.

At minimer, eller helt fjerne, uvæsentlige udgifter er den hurtigste måde at spare op. Hvad er uvæsentlige udgifter? Alt hvad der falder udenfor de tre store kategorier af mad, husly og tøj – og selv nogle af de dyrere eller overdrevne emner der falder indenfor disse kategorier. Regelmæssige restaurantbesøg er for eksempel en absolut ikke-essentiel udgift, på trods af det faktum at du får mad der. Købe nye bukser til arbejdet? Det er en nødvendighed. At købe et nyt Armani jakkesæt fordi din kollega har et? Det er ikke-essentielle udgifter.

Eksempler på andre ikke-essentielle udgifter er:

  • Ferie- og weekendrejser
  • biograf eller DVD leje
  • Sportsbegivenheder, og
  • Luksus indkøb – eller endda kompulsiv rabat indkøb.

I den sidste ende er det op til dig at bestemme hvad du anser for at være ikke-essentielle udgifter, samt i hvilken grad du ønsker at skære ned. Husk, du behøver ikke at tage en kold tyrker her, bare skru forbruget ned. Undersøg de mange måder du kan have det sjovt, gratis koncerter i parken, gratis adgang dage på det lokale museum, en sammenkomst eller spille aften med venner, eller en biblioteksbog. Jo flere ikke-essentielle udgifter du finder, og jo mere du skører ned, des hurtigere vil du være i stand til at spare op.